részletes keresés
Hangfoglalás
 
Az idei hangfoglaláson mi is kinn leszünk, javasoljuk nektek, hogy legyetek kinn ti is, hiszen egy halom érekességre lehet számítani idén is, ráadásul mi sem voltunk restek, és összehoztuk a tavalyi Vintage gitárkiállítást az idei hangfoglalással.
 
Hogy milyen egy Vintage kiállítás? Nos, aki tudja, az nyugodtan ugorja át ezt a bekezdést, mert semmi érdekes nem lesz számára olvasható, aki meg nem, azt sem untatnánk a végtelenségig, szóval rögtön a tárgyra:
Ezen a bizonyos kiállításon számos régi hangszert állítunk ki, melyeket gyűjtők bocsájtottak rendelkezésünkre. Igen rikta alkalom ez, hogy kis hazánkban ennyi érdekes ritkaságot egy helyen megtekinthetünk. Hihetetlen zene és ipartörténeti darabokra lehet számítani, szóval aki hasonlóan gerjed az ilyesmire, mint ahogy mi nagyon, azt szívesen látjuk mind az A, mind pedig a B pavilonban, ahol különböző elektromos gitárok és erősítők között szemezgethet.

Nade sok a szöveg, inkább mutatjuk, hogy hogy is néz ki egy ilyen kiállítás. Nah igaz, ugyan nem ekkora lesz, de azért szép lesz


 
Vintage'52 Hangszerviz - 1136 Bp., Balzac u. 54.