részletes keresés
Cím
Fender gyár 1959-ben (vagy korábban)
Suhr Demónap 2012.05.10.
Vintage gitárkiállítás 2011 Hangfoglalás
Egy nap Rock - Teljes film!
87 éves korában elhunyt Kemény Henrik
Erősítő összehasonlítás
In Memoriam Mr. Jobs.
Aki lemaradt róla....
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Tehetségkutató, amire mi vágyunk!
1 2 3 4 
 
Fender gyárlátogatás
Ünnepi nyitvatartásunk 2023
Ünnepi nyitvatartásunk 2023
A teljes cikk
Ünnepi nyitvatartásunk 2022
Ünnepi nyitvatartásunk 2022
A teljes cikk
Ünnepi nyitvatartásunk 2021
2021 decemberi és januári nyitvatartásunk
A teljes cikk
Ünnepi nyitvatartásunk 2020
2020 decemberi és januári nyitvatartásunk
A teljes cikk
Ünnepi Nyitvatartás 2019
Decemberi és ünnepi nyitvatartás 2019-ben
A teljes cikk
Ünnepi Nyitvatartás 2018
Nyitvatartásunk 2018 végén és 2019 elején
A teljes cikk
Zárvatartás
Zárvatartás 2018.10.13 (szombat)
A teljes cikk
Ünnepi nyitvatartás 2017
Amikor az Ünnepek környékén lehet jönni a Vintage'52-be körbenézni, vásárolni, beszélgetni. Az első munkanap:2018 január 8.
A teljes cikk
Ünnepi Nyitvatartás 2016
Nyitvatartásunk 2016 év végén, és 2017 év elején. Az első munkanapunk 2017-ben: JANUÁR 5. Részletek a "Teljes cikk" gombra kattintva.
A teljes cikk
Ünnepi nyitva tartásunk 2015
Mikor tudtok a boltban vásárolni? Decemberben, ahogyan sok éve, minden hétvégén nyitva vagyunk. Szombaton 10-től este 6-ig, Vasárnap pedig 10-től este 6-ig. Több infó a "teljes cikkre" kattintás után.
A teljes cikk
Facebook elérhetőségünk
Haladó szellemiségűeknek ajánljuk Facebook oldalunkat, ahol friss infókkal gazdagodhatnak és remek képeket láthatnak a nálunk kapható különleges vagy éppen remek gitárokról, erősítőkről...
A teljes cikk
Ünnepi nyitva tartásunk 2014
A 2014-es ünnepi nyitva tartásunk: December 6+7 (szombat + vasárnap) 10h-tól 18h-ig. December 13+14 (szombat + vasárnap) 10h-tól 18h-ig. December 20+21 (szombat + vasárnap) 10h-tól 18h-ig. December 22 (hétfő) 10h-tól 18h-ig. December 23 (kedd) 11h-tól 18h-ig (ügyelet lesz, csak a bolt lesz nyitva, a szerviz nem) December 24 (kedd) 11h-tól 13h-ig (ügyelet lesz, csak a bolt lesz nyitva, a szerviz nem) December 25-től Január 5-ig (hétfő) ZÁRVA leszünk.
A teljes cikk
Wembley 2012.
Személyemmel a Vintage’52 is képviseltette magát a Marshall 50-ik születésnapi koncertjén. Az Audmax szervezésében egy kisebb Magyar különítmény járt kint Londonban.
A teljes cikk
Gitársuli 2012/01
Október 1.-től ismét elindul boltunkban a gitársuli Felkai Miki vezényletével. Beiratkozás szept. 24. délután fél négytől. Minden beiratkozni kívánót szeretettel várunk!
A teljes cikk
Közeleg a Suhr demónap
Közeledik május 10.-e, azaz a Suhr demó napja.
A teljes cikk
SUHR bemutatónap
Kedves Barátaink, MÁJUS 10-én csütörtökön SUHR nap lesz a Vintage'52 hangszerboltban. A fellépő neve még titok, a hamarosan megjelenő plakáton már látható lesz.
A teljes cikk
Vintage Bazár 2. !
Április 7.-én szombaton megtartjuk a második bazárunkat. Szívesen látunk mindenkit, egy kötetlen klubnap jellegű tevékenységre, ahol a bolt termékein kívül egyéb kiállítók cuccai között is tudtok szemezgetni.
A teljes cikk
Hosszú évek óta van a bolt lejáratában egy vitrin, tele gitáreffektekkel. Sokan kérdezték, hogy melyik eladó...és miért nem? Volt, aki tett komoly ajánlatot, és volt aki csak próbálkozott.
A teljes cikk
GETM Pántok karácsonyra
Hogy ne csak azt a pár színt lássátok a világ talán legszebb pántjairól, íme egy kisebb kollekció. Így lehet, hogy ajándékötletet is tudunk adni, a hétvégén pedig be lehet jönni a boltba, és élőben válogatni...:)
A teljes cikk
Karácsonyi ajándékötletünk
Ajándékötletünk karácsonyra: a világ legszebb pántjai! Minden pánt egyedileg készül, kézzel, a legjobb minőségű anyagokból.
A teljes cikk
Nyitva tartás
Az ünnepekre való tekintettel szombaton és vasárnap is nyitva vagyunk.
A teljes cikk
ARTEC AKCIÓ
Egész decemberben 20%-os árengedmény MINDEN ARTEC termékünkre! Boldog karácsonyt!
A teljes cikk
Im Memoriam Mr. Jobs.
Elhunyt Steve Jobs. Az Apple géniusza 56 éves korában hagyta itt a földi létet. Már életében legendává vált, olyan forradalmakat hozott a számítástechnikába, ami addig elképzelhetetlen volt.
A teljes cikk
Hangfoglalás 2011
A Hangfoglaláson ebben az évben is megrendezésre kerül az öreg gitárok-erősítők-effektek kiállítása: a Vintage Gitár Show. Olyan hangszerekkel is találkozhat itt a gitárszerető ember, amiket jó esetben is csak katalógusokban, vitrinekben, vagy páncélszekrények mélyén találhat meg néhány szerencsés.
A teljes cikk
EHX árzuhanás
Atombomba robbant az Electro Harmonix pedál árlistájában, így körül-belül minden pedál 25-30%-os áresést szenvedett! Mi ezt borzasztóan sajnáljuk, de ti használjátok ki ezt a katasztrófát, és vásároljatok EHX pedálokat piszokolcsón most!
A teljes cikk
2011.04.07. ÚJRA VINTAGE NAP
Kedves Barátaink! Ne feledjétek, hogy csütörtökön ismét Vintage nap, akinek van már programja, az mondja le, és nézzen le hozzánk egy kis esti lazulásra. Tornóczky Ferenc barátunk fog bemutatót tartani egy '73-as Telecasteren, és pár régi marshallon. Üdítő sör adott, hangulatot hozzátok!
A teljes cikk
Szolgálati közlemény
Pénteken (április 8.-án) boltunk csak 10:00-16:00-ig lesz nyitva, sajnos nem tudjuk megoldani az estig való nyitva tartást. :(
A teljes cikk
VINTAGE NAP 03.03.
Képlet: Holnap, 1. csütörtök a hónapban = Vintage nap A holnapi Vintage napon Lukács Petát láthatjátok és hallhatjátok egy 1967-es VOX AC30-on, és egy '70-es évek beli Stratocasteren játszani. Gyertek bátran, és töltsetek el velünk pár vidám órát. Hozunk valami kaját, sörök még maradtak múlkorról, ami elég szomorú, de újra neki lehet futni majd. :D Várunk mindenkit soxeretettel!
A teljes cikk
Meghalt Gary Moore
Helyi idő szerint vasárnap reggel, a spanyolországi Costa del Sol régió egyik luxusszállodájának szobájában holtan találták Gary Moore gitárost. A halálhírt Adam Parsons, a Thin Lizzy menedzsere erősítette meg a BBC-nek. Egyelőre nem tudni mi okozta az 58 éves legendás zenész halálát, annyit közöltek csak, hogy Moore éppen pihenését töltötte a spanyol üdülőhelyen.
A teljes cikk
Vintage Nap Reloaded
Ismét elkezdjük a régen nagy sikerrel futtatott Vintage Napokat, ezen túl is minden hónap első csütörtökén lesznek megtartva, így nem nehéz kitalálni, hogy az első most csütörtökön lesz! Részletek később, senki ne tervezzen más programot! Várunk mindenkit szeretettel.
A teljes cikk
MI VAN A DOBOZBAN?
Csúcsszuper Marshall fülesek érkeztek hozzánk, érdemes lecsekkolni őket! A Marshall eddig nem várt dologgal rukkolt elő, ugyanis fülesek gyártására adta a fejét.
A teljes cikk
Karácsonyi nyitva tartás
Tisztelt Vásárlóink! A karácsonyi szezonban, minden hétvégén nyitva tartunk 24.-éig. A hétvégéi nyitva tartások függenek az érdeklődés erősségétől, de általánosságban minden szombaton és vasárnap nyitva leszünk 10:00-16:00-ig, illetve akár tovább is....
A teljes cikk
KISKARÁCSONY
Aki még nem tette meg, az mindenképp jelölje be a facebook oldaunkat! Hogy miért? Erről bővebben a teljes cikkben olvashattok!
A teljes cikk
NYAKCIÓ!!!!!!
Olcsó nyakat keresel? A legjobb helyen jársz! Van3 db ilyen nyakunk, darabja 12 ezer forintba kerül, akinek szüksége van rá, jöjjön, és vigye, mert ez alkalmi vétel.
A teljes cikk
ÁRAMSZÜNET!!!!!
Tisztelt vásárlóink! Október 14.-én csütörtökön áramszünet lesz az egész környéken, éppen ezért csak délután 14:00-kor tudunk csak kinyitni!
A teljes cikk
ÁLLVÁNYAKCIÓ!
Nemrég akciót hirdettünk általános gitárállványokból! Az új fejleményekért olvassátok el a teljes cikket, de aki nem kíváncsi a részletekre: 2500Ft helyett 2200Ft...
A teljes cikk
Hangfoglalás
Az idei hangfoglaláson mi is kinn leszünk, javasoljuk nektek, hogy legyetek kinn ti is, hiszen egy halom érekességre lehet számítani idén is, ráadásul mi sem voltunk restek, és összehoztuk a tavalyi Vintage gitárkiállítást az idei hangfoglalással.
A teljes cikk
Bezártuk
A szegedi hangszerboltot sajnálatos okokból kifolyólag be kellett zárnunk. A részletekre kattintva olvashatod a teljes bejelentést.
A teljes cikk
Fishman termékbörze
Mindenkinek, aki akusztikus hangszedő beszereltetését tervezi jó hír lehet, hogy boltunkba szép számmal érkeztek Fishman elektronikák. Hihetetlen jó árú és kimagasló minőségű hangszedők és akusztikus gitárokhoz tervezett effektek, melyek méltán tették híressé a Fishman nevet. Nálunk most igen kedvező áron elérhető ezen termékek széles palettája...
A teljes cikk
Ott vagyunk ahol a VOLT
Elérkezett a fesztiválszezon nameg szerencsére a jóidő is (remélem nem kezd el szakadni, mire ezt olvassátok :D ) így mi is jónak láttuk a fesztiválozást, úgyhogy ki is mentünk a VOLT-ra.
A teljes cikk
G-LAB özön
Hatalmas mennyiésgű G-LAB termék árasztotta el kis boltunkat, minden pedált ki lehet próbálni, és nemcsak a GSC-ket hoztuk, hanem az összes effektet, overdrive-ot, úgyhogy aki érzi, az nézze meg őket...
A teljes cikk
Óriási Saint BLues AKCIÓ!
A Saint BLues gitárok mától óriási áreséssel kaphatóak üzletünkben! Aki nem ismerné ezt a márkát, annak ajánljuk figyelmébe, nagyon jó minőségű hangszereket gyártanak, prémium anyagokból. Most, a korábban 300 ezer forintos 61 South 195 ezer forintért elvihető keménytokkal, a korábban 249 ezer forintos Bluesmaster II 159 ezer forintért vihető szintén keménytokkal.
A teljes cikk
Boldog Születésnap
Ma lett két éves Ádámunk kutyája, akit történetesen Macsinak hívnak, ezúton is kívánunk sok boldog szülinapot Macsinak!
A teljes cikk
Juancho Herrera gitár workshop
Minden kedves gitárosnak ajánljuk ezt a gitárkurzust, ami csütörtökön 19:00-kor lesz egy másik hangszerboltban, az Ethnosoundban. Aki foglalkozik latin zenével, annak mindenképp kötelező, hiszen ki más tudná jobban megmutatni a trükköket, mint egy helyi gitárművész!
A teljes cikk
Május 20.-ai nyitva tartás
Mivel egy hangszerboltban nagyobb valószínűséggel dolgoznak zenekarban játszó emberek, ezért sajnos néha elkerülhetetlen, hogy egy-egy koncert úgy jön ki, hogy az egész személyzetet lefogja, így május 20.-án csak 18:00-ig tudunk nyitva tartani.
A teljes cikk
Szolgáltatásainkról
Hamarosan feltöltésre kerül a szolgáltatásaink menüpont, érdemes csekkolni honlapunkat.
A teljes cikk
WASHBURN AKCIÓ!
Leáraztuk az összes Washburn termékünket! Akusztikus gitárok, pár elektromos, és néhány basszusgitár került a célkeresztbe! Érdemes böngészni őket, mert a leárazás 25%-tól akár 40%-ig is terjed!
A teljes cikk
Egy jól sikerült állomás.
Szerdán Kolumbia fővárosában, Bogotában lépett fel a Metallica, a helyi rendőrségnek tankokat kellett bevetnie, hogy megakadályozza a dühöngő rajongók rendbontását. Több mint száz letartóztatás történt, de a koncert rendben lement.
A teljes cikk
Megújul oldal
új forma, új tartalom kattints a részletekért!
A teljes cikk
Egy csodálatos gyűjtemény
Az alábbi videón betekintést nyerhetünk Öt János (John 5) gyönyörű és igazán exkluzív Telecaster gyűjteményébe. John elmondása szerint rajong ezekért a hangszerekért, a gyűjtést akkor kezdte, mikor sikerült túladnia Kiss poszter gyűjteményén....
A teljes cikk

Vintage'52 Hangszerviz - 1136 Bp., Balzac u. 54.